Miriam Zucar, tecnologia d’avantguarda per a la teva bellesa i salut

Miriam Zucar, tecnologia d’avantguarda per a la teva bellesa i salut

15 d'octubre de 2017

Miriam Zucar, professional de l’àmbit de l’estètica i la salut amb gairebé 15 anys d’experiència en fotodepilació i tractaments mèdic-estètics, ofereix a cada client un tracte individualitzat i personalitzat.

Miriam Zucar aposta per la formació contínua i en contacte permanent amb el sector, ja que en aquest camp es fan avenços contínuament, hi ha un dinamisme molt notori i cal estar atent a les demandes.

L’experiència, els gairebé 5.000 pacients satisfets/es i els més de 50 centres col·laboradors avalen la nostra feina i el nostre saber fer.

Els nostres pacients són la nostra prioritat, per això disposem dels aparells més avançats amb tecnologia de darrera generació per oferir serveis estètics, i de salut i benestar de forma professional, honesta i eficaç.

Posted by

Contacte

Els camps marcats amb * són obligatoris.Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable:
Miriam Zucar Cámara
Finalitat:
atendre les consultes dels usuaris/es, realitzar les gestions comercials i administratives necessàries per a la prestació de serveis i enviar informació, publicitat i promocions dels productes i serveis que ofereix Miriam Zucar Cámara.
Legitimació:
consentiment de l’interessat.
Destinataris:
no es cediran les dades a tercers a excepció d’obligació legal.
Drets:
d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de limitació u oposició al seu tractament, dret a retirar el consentiment i dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control.
Informació addicional:
en aquest “enllaç” l'usuari/a trobarà tota la informació detallada sobre la protecció de dades de www.miriamzucar.com.