Estries

Digues adéu a les estries, amb la nostra tecnologia revolucionària

17 d'octubre de 2017

La nostra pell s’estira per allotjar l’augment de volum del cos. La pell és molt elàstica i pot tolerar grans estiraments, fins i tot en un curt període de temps, però té un límit i, quan aquest límit arriba a les capes profundes de la pell, aquestes es trenquen i es formen les estries.

És important d’hidratar-se bé per dins i per fora per prevenir-les però, quan ja les tenim, eliminar-les és difícil. Amb el tractament PhotofractionalTM de Lumenis® treballem sobre la seva pell per estimular la regeneració profunda de col·lagen; després d’una seqüència de tractaments el resultat és una visible millora en la suavitat de l’àrea afectada amb estries i una millora en la decoloració.

Quan veuré els resultats?

Tot just després de la primera sessió, començarà a notar una millora. En general, es necessiten entre 3 i 5 sessions en intervals de 2 a 6 setmanes per obtenir resultats òptims. No obstant això, continuarà experimentant millores fins a sis mesos després del tractament.

Què puc esperar després del tractament?

Immediatament després del tractament, pot experimentar una mica d’inflamació o envermelliment; la inflamació marxarà en unes hores, la vermellor en uns dies. La major part dels pacients pot reprendre les seves activitats diàries el mateix dia.

Recomanacions

És important no exposar la zona tractada a la llum solar de manera directa durant els dies posteriors al tractament i posar-se sempre protecció.

Posted by

Contacte

Els camps marcats amb * són obligatoris.Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable:
Miriam Zucar Cámara
Finalitat:
atendre les consultes dels usuaris/es, realitzar les gestions comercials i administratives necessàries per a la prestació de serveis i enviar informació, publicitat i promocions dels productes i serveis que ofereix Miriam Zucar Cámara.
Legitimació:
consentiment de l’interessat.
Destinataris:
no es cediran les dades a tercers a excepció d’obligació legal.
Drets:
d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de limitació u oposició al seu tractament, dret a retirar el consentiment i dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control.
Informació addicional:
en aquest “enllaç” l'usuari/a trobarà tota la informació detallada sobre la protecció de dades de www.miriamzucar.com.