Retorna la joventut a les teves mans

Retorna la joventut a les teves mans

19 d'octubre de 2017

Sempre s’ha tingut especial cura en mantenir un rostre jove però, des de fa ja uns anys, tenir unes mans amb aspecte saludable ha adquirit una gran importància, ja que són les dues zones del nostre cos que més entren en contacte amb les altres persones i, per tant, juguen un paper important en les nostres relacions socials.

A partir dels 40 anys es produeix un deteriorament de l’aspecte de les mans, especialment del dors, on poden aparèixer signes d’envelliment com són les taques, la pell trencadissa, l’augment de la xarxa venosa i la deshidratació.

El tractament de fotorejoveniment amb IPL Lumenis® treballa amb la pell per eliminar les seves imperfeccions i estimular la producció de fibres de col·lagen i elastina amb diversos tractaments consecutius. Els polsos de llum penetren el teixit i generen calor actuant sobre la imperfecció de la pell de forma controlada. El procés natural de l’organisme després s’encarrega d’eliminar el teixit tractat, mentre que es produeix una estimulació de fibres de col·lagen i elastina millorant visiblement el to i l’aparença general de la pell, que llueix sense taques, més brillant i hidratada.

Quant dura una sessió?

Entre 15 i 30 minuts depenent del cas.

Quan veuré els resultats?

Algunes irregularitats de la pell, com ara la pigmentació superficial i les taques de l’edat/del sol poden eliminar-se en 1 o 2 tractaments. Generalment, es necessiten entre 2 i 6 sessions amb 2 a 4 setmanes d’interval per aconseguir resultats òptims.

Recomanacions

Cal mantenir-se allunyat/da de la llum solar directa durant uns dies després del tractament i sempre amb pantalla solar.

Posted by

Contacte

Els camps marcats amb * són obligatoris.Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable:
Miriam Zucar Cámara
Finalitat:
atendre les consultes dels usuaris/es, realitzar les gestions comercials i administratives necessàries per a la prestació de serveis i enviar informació, publicitat i promocions dels productes i serveis que ofereix Miriam Zucar Cámara.
Legitimació:
consentiment de l’interessat.
Destinataris:
no es cediran les dades a tercers a excepció d’obligació legal.
Drets:
d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de limitació u oposició al seu tractament, dret a retirar el consentiment i dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control.
Informació addicional:
en aquest “enllaç” l'usuari/a trobarà tota la informació detallada sobre la protecció de dades de www.miriamzucar.com.