taques solars

Pell sense taques amb tractament làser

15 de maig de 2018

La principal causa de les taques a la pell és el sol.

L’exposició als raigs UV fa que, amb el temps, vagin apareixent els anomenats lentígens solars, que són més habituals a la cara i a les mans, les zones més exposades al sol.

Són lesions de la pell molt superficials, per això es poden tractar de forma no invasiva amb el làser Lumenis M22.

Calibrem la longitud d’ona de l’aparell perquè, durant el tractament, aquesta sigui absorbida només pels melanosomes de la taca que volem eliminar, elevant la temperatura per per el que pigment “exploti” de manera que les cèl·lules objectiu són destruïdes però sense danyar els teixits del voltant.

Si bé durant els primers dies la taca serà més visible, durant les setmanes següents el pigment s’eliminarà de l’organisme.

Amb una sola sessió s’aconsegueixen resultats realment sorprenents, es veu una pell més lluminosa, hidratada, saludable…

A mesura que anirem fent sessions, la pell anirà millorant i adquirint homogeneïtat; eliminant les taques i donant llum a la pell, aconseguim veure el nostre rostre, escot i mans més rejovenits.

Posted by

Contacte

Els camps marcats amb * són obligatoris.Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable:
Miriam Zucar Cámara
Finalitat:
atendre les consultes dels usuaris/es, realitzar les gestions comercials i administratives necessàries per a la prestació de serveis i enviar informació, publicitat i promocions dels productes i serveis que ofereix Miriam Zucar Cámara.
Legitimació:
consentiment de l’interessat.
Destinataris:
no es cediran les dades a tercers a excepció d’obligació legal.
Drets:
d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de limitació u oposició al seu tractament, dret a retirar el consentiment i dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control.
Informació addicional:
en aquest “enllaç” l'usuari/a trobarà tota la informació detallada sobre la protecció de dades de www.miriamzucar.com.