BODYTEC + PRESSOTERÀPIA

Combina els dos tractaments per aconseguir els millors resultats!

Bodytec + pressoteràpia per perdre greix i reduir la cel·lulitis d’una manera molt més ràpida i molt més efectiva.
L’exercici estimula l’alliberament del greix de les cèl·lules.
La pressoteràpia millora significativament el drenatge limfàtic i accelera l’eliminació del greix alliberat per les cèl·lules.

 

La pressoteràpia potencia l’esforç invertit en l’exercici del bodytec de manera que puguis treure-li un major profit. Fent esport alliberem greix però les zones que pateixen poc drenatge limfàtic, com els teixits amb cel·lulitis, es beneficien poc d’aquest alliberament de greix produït per l’exercici físic. Aquí és on entra en joc la pressoteràpia, perquè afavoreix el drenatge i accelera l’eliminació d’aquest greix.

Si només fas exercici, o només segueixes el tractament de pressoteràpia, perdràs pes i/o volum però, si fas les dues coses alhora, sens dubte tindràs resultats més satisfactoris i més ràpids.

Contacte

Els camps marcats amb * són obligatoris.Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable:
Miriam Zucar Cámara
Finalitat:
atendre les consultes dels usuaris/es, realitzar les gestions comercials i administratives necessàries per a la prestació de serveis i enviar informació, publicitat i promocions dels productes i serveis que ofereix Miriam Zucar Cámara.
Legitimació:
consentiment de l’interessat.
Destinataris:
no es cediran les dades a tercers a excepció d’obligació legal.
Drets:
d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de limitació u oposició al seu tractament, dret a retirar el consentiment i dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control.
Informació addicional:
en aquest “enllaç” l'usuari/a trobarà tota la informació detallada sobre la protecció de dades de www.miriamzucar.com.