Depilació làser

Depilació làser

Resultats visibles des de la primera sessió.

El LightSheer® DESIRE permet personalitzar el tractament per a cada tipus de pèl, de pell i d’estil de vida.
Els productes LightSheer® són un 75% més ràpids que la mitjana de sistemes per a l’eliminació de pèl; així parlem de depilació permanent d’alta velocitat.
A més, inclouen tecnologies d’alleujament del dolor.

Aparell depilació

El sistema làser LightSheer® DESIRE utilitza un díode làser de 805nm a fi de garantir la seguretat per a tot tipus de pell evitant cremades, despigmentacions… Els polsos làser, aplicats de forma repetida, eliminen el pèl creant un flux d’energia cap als fol·licles pilosos que evita el seu creixement posterior.

La depilació làser requereix diverses sessions en intervals aproximats de 2 mesos; el làser funciona millor quan els pèls estan en una etapa primerenca de creixement i no tots els pèls estan en aquesta fase al mateix temps, per això s’ha de repetir el tractament espaiant-lo en el temps. Tot i així, cal dir que els resultats són evidents des de la primera sessió.

Contacte

Els camps marcats amb * són obligatoris.Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable:
Miriam Zucar Cámara
Finalitat:
atendre les consultes dels usuaris/es, realitzar les gestions comercials i administratives necessàries per a la prestació de serveis i enviar informació, publicitat i promocions dels productes i serveis que ofereix Miriam Zucar Cámara.
Legitimació:
consentiment de l’interessat.
Destinataris:
no es cediran les dades a tercers a excepció d’obligació legal.
Drets:
d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de limitació u oposició al seu tractament, dret a retirar el consentiment i dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control.
Informació addicional:
en aquest “enllaç” l'usuari/a trobarà tota la informació detallada sobre la protecció de dades de www.miriamzucar.com.