Fotorejoveniment

Fotorejoveniment

Cara i mans eternament joves.

Eliminem les imperfeccions de la pell de forma suau, gens agressiva; i estimulem la producció de fibres de col·lagen i elastina.
Millorem visiblement la pigmentació, les taques, els capil·lars trencats, les petites línies d’expressió i l’aparença general de la pell.
Un tractament de mínima durada que permet tornar a la vida quotidiana de forma immediata, sense ser baixa.

Aparell fotorejoveniment

A Miriam Zucar treballem amb la tecnologia PhotofractionalTM + IPL de Lumenis® aconseguint resultats òptims en rejoveniment de cara i mans, ja que aquest tractament incideix en diversos factors relacionats amb l’envelliment de la pell com són les taques de l’edat i del sol, les línies i arrugues fines, les cicatrius d’acne, la textura i el to irregular de la pell…

Resultats

Algunes irregularitats de la pell, com la pigmentació superficial i les taques, poden eliminar-se en 1 o 2 sessions però, generalment, es necessiten entre 2 i 6 sessions per aconseguir resultats òptims per a la majoria dels problemes.

Contacte

Els camps marcats amb * són obligatoris.Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable:
Miriam Zucar Cámara
Finalitat:
atendre les consultes dels usuaris/es, realitzar les gestions comercials i administratives necessàries per a la prestació de serveis i enviar informació, publicitat i promocions dels productes i serveis que ofereix Miriam Zucar Cámara.
Legitimació:
consentiment de l’interessat.
Destinataris:
no es cediran les dades a tercers a excepció d’obligació legal.
Drets:
d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de limitació u oposició al seu tractament, dret a retirar el consentiment i dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control.
Informació addicional:
en aquest “enllaç” l'usuari/a trobarà tota la informació detallada sobre la protecció de dades de www.miriamzucar.com.