Vascular

Vascular

Llueix les teves cames!

Un tractament segur i no invasiu per a les varius de les cames, les venes de la cara, els capil·lars trencats i la rosàcia.
Perfectament adaptat per tractar un problema específic, des de les venes varicoses més gruixudes fins als capil·lars més delicats.
Resultats notables sense temps d’inactivitat, fent vida normal.

El tractament PhotofractionalTM de Lumenis® treballa sobre la teva pell per estimular la regeneració profunda de col·lagen. Tot just després de la primera sessió, començaràs a notar una millora en el to i la pigmentació de la pell però es necessiten aproximadament 3 sessions per aconseguir uns resultats òptims.

Contacte

Els camps marcats amb * són obligatoris.Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable:
Miriam Zucar Cámara
Finalitat:
atendre les consultes dels usuaris/es, realitzar les gestions comercials i administratives necessàries per a la prestació de serveis i enviar informació, publicitat i promocions dels productes i serveis que ofereix Miriam Zucar Cámara.
Legitimació:
consentiment de l’interessat.
Destinataris:
no es cediran les dades a tercers a excepció d’obligació legal.
Drets:
d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de limitació u oposició al seu tractament, dret a retirar el consentiment i dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control.
Informació addicional:
en aquest “enllaç” l'usuari/a trobarà tota la informació detallada sobre la protecció de dades de www.miriamzucar.com.