Tractaments làser a l’estiu, millor evitar-los

La depilació làser és més eficaç i segura en una pell sense melanina activada, quan no està bronzejada, perquè podem aplicar major potència amb seguretat, de manera que aconseguirem destruir un major percentatge de pèl. Per això és important planificar la sessió de depilació abans de l’estiu amb la pell clara, sense bronzejar, serà molt eficaç i permetrà que la pell estigui neta de pèl durant almenys 3 mesos (juny, juliol i agost).

Hem de pensar que, si cal prendre mesures per poder treballar en pells bronzejades per no prendre mal, estem renunciant a una part de l’eficàcia.

L’exposició al sol té efectes que poden perdurar fins a 2 o 3 dies (encara que nosaltres no ho notem). Si prèviament hem rebut una dosi de calor important en les zones de la pell que volem tractar i tornem a sotmetre la pell a una altra dosi de calor amb làser, estem acumulant moltes energies a la zona i podríem desenvolupar accidentalment una cremada.

El temps que ha de transcórrer des de la presa de sol fins a la realització de la sessió làser depèn del nostre tipus de pell i del tipus de làser; a Miriam Zúcar, per a tractaments de depilació, utilitzem el Làser Díode, que és el més tolerant en termes de depilació làser i presa de sol. El més important és no tenir la pell “cremada” recentment exposada al sol, ja que es pot produir una inflamació de la pell i un major risc de reaccions adverses com cremades, despigmentaciones, aparició de taques…

Com a norma general, el temps que ha de transcórrer entre la presa de sol i la següent sessió làser és de 6 a 7 dies depenent del to de pell resultant de l’exposició al sol, ja que depenent d’això es regula la intensitat amb què el làser realitzarà el tractament; si la teva pell està molt bronzejada haurà ed reajustar-se a aquest fototip de pell i no al del teu to natural amb el qual vas començar el tractament làser.

També cal prendre precaucions amb el sol amb altres tipus de tractaments làser com l’eliminació de taques, lesions de la pell, rejoveniment, estries… en tots els casos és recomanable evitar-ho.

Com que a l’estiu tots i totes prenem el sol o hi estem exposats, a Miriam Zúcar preferim no arriscar-nos amb els tractaments làser per evitar efectes secundaris, de manera que, durant els mesos de juliol i agost pràcticament no realitzem tractaments làser, excepte en casos molt concrets. Sempre amb l’ànim de vetllar per la salut de nostres pacients i poder donar un servei segur, efectiu i de qualitat.

caCatalà
Desplaça cap amunt
Abrir chat
1
Scan the code
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?